Welkom terug …

WELKOM
Welkom terug !!!
En dit mag ik ook tegen mezelf zeggen…

Het is lang geleden dat jullie nog een nieuw recept van mij zagen.
Dus hoogtijd om hier terug werk van te maken. 😉

Het spookte al een hele tijd door mijn hoofd.
Dus mijn voornemen voor het jaar 2018, was dan ook om terug op regelmatige basis een lekker, zoutarm receptje voor jullie te posten.

Ik vertel jullie graag even de reden van mijn lange afwezigheid:

In het voorjaar van 2016 werd ik dan EINDELIJK zwanger van mijn ondertussen al 1,5 jarig tweede zoontje.

De eerste periode van mijn zwangerschap had ik zodanig weinig eetlust waardoor ik heel eentonig at.

De periode daarna, mocht ik op aanbevelen van mijn nefroloog niet meer zoutarm eten omdat mijn bloeddruk anders  veel te laag was.

Een korte samenvatting van mijn zwangerschap:

Desondanks de nierziekte die ik heb (IGA nefropathie) en de risico’s die de ziekte met zich mee kan brengen, heb ik mijn volledige zwangerschap probleemloos kunnen uit doen.
Ik heb in samenspraak met de nefroloog zelfs geen bloeddrukverlagende medicatie moeten innemen.
Er zijn gedurende mijn hele zwangerschap geen enkele complicaties geweest.
Op 39 weken ben ik bevallen van een gezonde jongen.

Maar meteen terug de draad oppikken was dan toch niet aan de orde:
Ik was súper gemotiveerd en ik ging meteen alles zelf aankunnen. Zelf het volledige huishouden doen, wassen, strijken, …
Na mijn moederschapsrust ging ik ook meteen terug voltijds werken…
Dan kwamen er ook nog hobby’s bij, voor zowel mijn oudste zoontje als mezelf.
De tijd en de fut ontbraken me gewoon om terug nieuwe receptjes te posten.

EINDELIJK is het dan terug zover!

Degene die mijn blog reeds kenden, zullen zien dat ik de lay-out volledig in een nieuw jasje heb gestoken. Ik hoop dat jullie hier even enthousiast over zijn als ik. 🙂

Ik ben ook enorm blij dat ik jullie kan zeggen dat er de komende dagen weer een aantal nieuwe receptjes online zullen komen.

En zoals jullie voordien van mij gewend waren, zullen deze terug gemakkelijk, gezond en vooral zoutarm zijn.

Enjoy!

x

Fleur sans Sel

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s